Prekid proizvodnje u Fijatu, nastavak 3. aprila

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid proizvodnje u Fijatu, nastavak 3. aprila

Kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) prekinula je proizvodnju, a montažne trake ponovo će biti pokrenute 3. aprila.

Reč je o trećem ovogodišnjem zastoju, piše Danas, navodeći da se, iako nema zvaničnog obrazloženja, pretpostavlja da je i ovaj prekid, kao i većina dosadašnjih, prouzrokovan ispunjenjem mesečnog plana plasmana.

U kragujevačkoj fabrici, prema proceni lista, od početka godine >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << proizvedeno je oko 17.000 automobila.

List podseća da menadžment fabrike automobila nije saopštio plan proizvodnje za ovu godinu, ali da se očekuje da će sa montažnih traka tokom 2018. godine sići oko 70.000 vozila, što bi bilo na nivou prošlogodišnjeg obima proizvodnje.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.