Predstavljen Fiat 500 Ron Arad Edition, prodaja počinje u novembru

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Fiat 500 Ron Arad Edition, prodaja počinje u novembru

Fiat je predstavio 500 Comics, Camouflage i Ron Arad izdanja pred zvanično predstavljanje ovih modela koje se očekuje u toku održavanja MotorVillage Rond-Point des Champs-Elysées događaja u Parizu.

Prvi u liniji, 500 Ron Arad Edition odlikuje eksterijer metalik crne boje dok su sa bočnih strana vidljive siluete 1957 Fiat 500 modela. Karakterišu ga svetla za maglu, panoramski krov kao i set 16“ aluminijumskih točkova. Unutrašnjost krasi kožni tapacirung >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << crne boje, ukrasne komponente od slonovače kao i digitalna instrument tabla.

Prodaja Fiat 500 Ron Arad Edition modela u Evropi će početi u novembru a svaka jedinica će se isporučivati sa modelom razmere 1:18. Modeli 500 Comics i Camouflage nisu planirani za proizvodnju ali je očigledno da ih odlikuje jedinstveni eksterijer koji odaje počast „pop prirodi“ ovog automobila.

foto © Fiat
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.