Povređena devojčica u saobraćajnoj nesreći u Kotežu

Izvor: Studio B, 11.Okt.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena devojčica u saobraćajnoj nesreći u Kotežu

Trinaestogodišnja devojčica teško je povređena u saobraćajnoj nesreći u Kotežu.

Trinaestogodičnju devojčicu automobil je udario dok je čekala prevoz na autobuskom stajalištu u ulici Koteški put. Očevici kažu da je vozač fiata prethodno udario u auto koji je bio u sporednoj ulici.

Devojčicu je sa povredama glave ekipa hitne pomoći prevezla je u bolnicu gde je zbrinuta i njeno stanje je stabilno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
A kod tridesetdevetogodišnjeg vozača fiata Milana J. policija je pronašla dva paketića heroina. Posle alkotesta koji je pokazao da nije pio alkohol, Milana j. policija je odvela na VMA na toksikološku analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom narkotika.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregazio dete na stanici

Izvor: Press, 11.Okt.2010

Milan J. (39) pregazio „fijatom" devojčicu L. V. (13) na autobuskoj stanici u Kotežu. Dete u teškom stanju prebačeno u bolnicu, policija u „fijatu" našla heroin Milan J. (39) iz Beograda pregazio je juče „fijat mareom" L. V. (13) koja je stajala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.