PIJANI VOZAČI U BORU, KLADOVU I NEGOTINU

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Maj.2024, 19:26

PIJANI VOZAČI U BORU, KLADOVU I NEGOTINU

Borski okrug, 13. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.
Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je vozača „audija“ (32) koji je vozio sa 2,00 promila alkohola u organizmu i vozača „sitroena“ (29) sa 1,31 promil alkohola.
U Majdanpeku iz saobraćaja je isključen vozač „fijata“ (30) koji je vozilom upravljao sa 1,49 promila alkohola u organizmu, a u Kladovu vozač „pežoa” (57) sa 1,53 promila alkohola.
– Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU...
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Vozač iz BiH ugrozio i sebe i druge, priveden je

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2024

FRAJLASING- Pripadnici saobraćajne policije njemačkog grada Frajlasinga tokom vikenda isključili su državljanina Bosne i Hercegovine (48) iz saobraćaja jer je vozio pod dejstvom alkohola, ugrožavajući sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.