Otvoren 8. Zagreb Auto Week

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Nov.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 8. Zagreb Auto Week

ZAGREB - Jučer je u zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 m2 izlagačke površine otvoreno osmo izdanje Zagreb Auto Weeka. Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima je iznova ponudila pregršt zanimljivosti i noviteta iz svijeta oktana.

Samo za ovu prigodu premijerno je predstavljen novi Mercedes GLC, iznimno atraktivan i luksuzan SUV, nasljednik modela GLK, a nisu izostali niti ostali predstavnici ove premium obitelji. Najsretniji posjetitelj može >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << osvojiti i mogućnost korištenja jednog od novih modela ovog premium branda.

Opel kao i uvijek oduševljava svojim novitetima, pa je tako ekskluzivno na Auto Weeku premijerno predstavljena nova Opel Astra, koja ne samo da odiše inovativnošću, dinamičnim performansama te učinkovitošću već ju krasi kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost te elegantan i sportski dizajn. Tu je i novi Opel Karl, maleni šarmer, kojeg ćemo zasigurno često viđati na gradskim prometnicama. Posjetitelji Arena Centra imaju priliku upoznati i novi Volvo V60 Cross Country, avanturistički automobil markantnog izgleda koji će oduševiti sve one željne sportske, ali i udobne vožnje.

Hyundai je publiku oduševio izloživši potpuno novog Tucsona, koji oduševljava svojim dizajnom i prostranošću, dok Mitsubishi poglede mami redizajniranim i ušminkanim Outlanderom, a na ZAW-u ekskluzivno predstavlja i novog L-200. Auto Week premijerno donosi i ekskluzivan Subaru Levorg, sportski ali udoban karavan koji je prvotno bio namijenjen za japansko tržište, no ove jeseni lansiran je i na Starom kontinentu.

Za sve ljubitelje sve popularnijih buggya i quadova, Auto Week predstavlja mnoštvo tzv. automobila za zabavu - premijerno su predstavljeni HISUN 800 EFI V2 i Terra Sport 800 EFI.

Subota na Auto Weeku je i više nego posebna. U sklopu europske turneje #500day, točno u podne hrvatskoj publici na spektakularan i inovativan način premijerno je predstavljen novi Fiat 500.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.