Novi FIAT Panda Van

Izvor: B92, 11.Jul.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi FIAT Panda Van

Kompanija FIAT Professional predstavila je komercijalnu verziju poslednje generacije modela Panda.

Poput prethodne dve generacije i nova Panda dobila je svoj Van model.

Kako bi izašao u susret različitim potrebama korisnika, FIAT je ponudio dve varijante Pande Van – sa i bez zadnjih sedišta.

Bez obzira na varijantu, Panda Van isporučivaće se sa zatamnjenim zadnjim staklima, a iza sedišta nalaziće se metalna mreža koja štiti putnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odeljak kabine od udara premeta koji se transportuju.

U opciji sa samo dva sedišta, Panda Van imaće čvrstu, sklopivu prekrivku na podu automobila kojom se razdvaja gornji teretni prostor od praktičnih pregrada koje se nalaze u podu vozila.

Kupcima će biti ponuđena dva nivoa opreme, Pop, u verziji sa dva sedišta, i Easy paket, kod opcije sa zadnjim, preklopivim sedištima.

FIAT Panda Van biće dostupan sa dva pogonska agregata, 1.2 litarskim benzincem sa 69 ks i 1.3 litarskim MultiJet dizel motorom sa 75 ks.

U Italiji, cena startuje od 8.850 evra.

Pročitajte više o putničkoj verziji nove Pande.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.