Nišlijka uhapšena zbog pomaganja u krijumčarenju ljudi

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka uhapšena zbog pomaganja u krijumčarenju ljudi

NIŠ/BUJANOVAC – Niška policija uhapsila je u Bujanovcu A. T. (31) iz Niša, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Sumnja se da se ona, 3. aprila, trebalo da, kao suvozač u vozilu „fijat stilo“ bujanovačkih registarskih oznaka, obavesti saučesnika, koji je u „audiju“ iza „fijata“ prevozio ilegalne migrante, ukoliko na putu spazi policiju.

U „audiju“ makedonskih registarskih oznaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << policija je zatekla osam migranata iz Sirije i jednog iz Obale Slonovače.

Vozač „audija“ B.D. i N.V., koji je upravljao „fijatom“, uhapšeni su u aprilu.

Osumnjičenoj je, po odobrenju zamenika osnovnog javnog tužioca u Aleksincu, određeno zadržavanje do 48 časova.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena Nišlijka zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2015

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Nišu su, nаkon intenzivne potrаge, identifikovаli i uhаpsili u Bujаnovcu A. T. (1986) iz Nišа, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je izvršilа krivično delo nedozvoljen prelаz držаvne grаnice i krijumčаrenje ljudi.. Sumnjа se dа...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.