Nišlija vozio sa 3,38 promila alkohola u krvi, određeno mu zadržavanje

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 13:09

Nišlija vozio sa 3,38 promila alkohola u krvi, određeno mu zadržavanje

Tokom redovne kontrole sabraćaja u jednom niškom naselju, policajci su jutros zaustavili i zatekli 60-godišnjeg vozača “fijata” koji je vozio sa 3,38 promila alkohola u krvi.

Kako saopštavaju iz policije, muškarac koji je vozio u pijanom stanju je isključen iz saobraćaja i zadržan.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - saopštavaju iz policije.

Iz policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.