Nikolić: Evropa ili rastanak!

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Evropa ili rastanak!

Radnički ima sve, odličan rezultat, verne navijače, moćni FIAT za sponzora, ali veoma lako može da ostane bez čoveka koji je sve to omogućio – Miroslava Nikolića!
Popularni Muta je na vrhu liste želja nekoliko klubova. S obzirom da su u igri i evroligaši, realno je očekivati da u potrazi za većim izazovom promeni sredinu. Ali, trofejni stručnjak ne želi da pričao o ponudama dok se ne reši situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Kragujevcu.
- Ne želim da napuštam rodni grad, ovde mi je najlepše – istakao je Nikolić. - Istina je da imam nekoliko ponuda, ali o njima neću razmišljati dok ne vidim da li ovde možemo da napravimo ozbiljniju priču. Više ne možemo da govorimo o opstanku, želim da Radnički odvedem u Evropu. Naša publika to zaslužuje, a ni mene ništa manje ne interesuje.
Da li će Nikolić nastaviti fantastičnu misiju u Kragujevcu ili će spakovati kofere znaće se najkasnije za desetak dana.
- Moramo malo da se uozbiljimo, ne sme da se dogodi da kao minule sezone sastavljamo ekipu tri dana pred prvi meč. Želim da se taj posao završi mnogo ranije, da odemo na pripreme i kao cilj postavimo mesto među šest u NLB ligi. Ako ljudi oko kluba razmišljaju drugačije, onda je najbolje da se rastanemo – zaključio je Miroslav Nikolić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.