Naslednik fiće definitivno stiže u Kragujevac: Srbija će proizvoditi PORODIČNI KROSOVER

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednik "fiće" definitivno stiže u Kragujevac: Srbija će proizvoditi PORODIČNI KROSOVER

Budući model porodični automobil

Novi "fijatov" SUV će se verovatno proizvoditi u Srbiji, otkrio je za italijanske medije direktor Fijata Oliver Fransoa.

On je otkrio da će budući model imati sedam sedišta i da je reč o porodičnom automobilu. Biće to, kako kaže, naslednik Fijata 500 L.

Porodični krosover, prema najavama direktora, imaće FireFly benzinski motor i novi blagi hibridni pogon.

Kompanija, ističe Fransova, radiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na električnim modelima koji će nadomestiti B segment iz kog je kompanija izašla posle "punta".

Dodao je da će početna cena takvog biti oko 15.000 evra.

Mesecima se spekulište da li će italijanski auto-proizvođač ostati u Srbiji kada mu krajem godine istekne desetogodišnji ugovor, ovo mi mogla da bude potvrda da Fijat ostaje u Kragujevcu.

Trenutno, radnici u kragujevačkoj fabrici su na odmoru, a posle toga plan je bio da rade "po potrebi".

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Fiat,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIAT POTVRDIO: Razvija SUV koji će se praviti u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2019

Italijanski porodični krosover srednje veličine će se praviti u pogonu u Kragujevcu uz novi „Fiat 500L“ DIREKTOR FIAT Automobila Oliver Fransoa potvrdio je da italijanska kompanija razvija SUV koji će se najverovatnije praviti u Srbiji. Italijanski porodični krosover srednje...

Nastavak na Večernje novosti...

"Fijatov" SUV će se praviti u Srbiji?

Izvor: Kamatica.com, 14.Avg.2019, 12:02

Novi “Fijatov“ SUV će se verovatno proizvoditi u Srbiji, otkrio je za italijanske medije direktor “Fijata“ Oliver Fransoa..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.