NOVE VESTI IZ FIJATA: Radnici od sutra ponovo na plaćenom odsustvu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:39

NOVE VESTI IZ FIJATA: Radnici od sutra ponovo na plaćenom odsustvu?

Radnici Fijata očekuju da bi već od sutra mogli da odu na novo plaćeno odustvo do početka novembra, rekao je predsednik Sindikata "Nezavisnost" Zoran Stanić.

U fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija" ove nedelje nastavljena je proizvodnja, ali radnici očekuju da bi već od sutra mogli da odu na novo plaćeno odustvo do početka novembra, kaže Stanić.

On je rekao da je proizvodnja u fabrici nastavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre dva dana, odnosno da su se radnici na posao vratili 20. oktobra, a da su prethodno na pauzu otišli 9. oktobra.

Iz Fijata nisu želeli da komentarišu informaciju da radnici od sutra ponovo idu na plaćeno odsustvo.

Stanić kaže da preko dobavljača imaju saznanja da će raditi još danas, a da će već od sutra ponovo ići na plaćeno odsustvo sa kojeg bi trebalo da se vrate početkom novembra, ali da još čekaju zvanično obaveštenje o tome.

Što se tiče načina rada, a imajući u vidu epidemiološku situaciju, Stanić kaže da imaju dovoljno zaštitnih sredstava, da dobijaju maske, da imaju tri pauze organizovane u manjim grupama, kao i da se poštuje preporuka o razmaku od dva mestra između radnika.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.