Mali fiat na velikom testu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali "fiat" na velikom testu (VIDEO)

"Panda" je mali automobil, ali očigledno ima velike mogućnosti. Pogledajte...

Foto: YouTube/printscreen

Treća generacija ovog malog gradskog automobila, za koji mnogi kažu da je više za žene nego za muškarce, se pojavila pre oko godinu dana, i to u tri verzije: standardni, "Cross" i 4x4.

Motori se nude u nekoliko varijanti: 1.2 litarski benzinac sa 69 ks (na tečni naftni gas), zatim dvocilindarski 0.9 TwinAir, sa 65, 85 i 90 ks (ali i sa 80 ks koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao osim benzina koristi i komprimovani prirodni gas). Dizel je i dalje 1.3 MultiJet II sa 95 ks.

Dizajn je diskretno osvežen, u odnosu na prethodnu generaciju, ali su mogućnosti očigledno mnogo veće.

Pogledajte šta sve mže model 4x4:



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Mali Fiat na velikom testu

Izvor: AutoBlog, 20.Jun.2017

"Panda" je mali automobil, ali očigledno ima velike mogućnosti. Pogledajte.. Treća generacija ovog malog gradskog automobila, za koji mnogi kažu da je više za žene nego za muškarce, nudi se u tri verzije: standardni, "Cross" i 4x4. Motori se nude u nekoliko varijanti: 1.2 litarski benzinac sa...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.