LUĐU STVAR NISTE VIDELI: Spaletiju huligani ukrali nešto, pa mu vratili tek kad je osvojio titulu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 19:37

LUĐU STVAR NISTE VIDELI: Spaletiju huligani ukrali nešto, pa mu vratili tek kad je osvojio titulu (VIDEO)

Nisu prodali u međuvremenu.

Navijači Napolija napravili su neočekivan potez i sa fantomkama na glavama upali su u klub kako bi vratili treneru Lućanu Spaletiju nešto što su mu ukrali još 2021. godine.

U pitanju je volan od njegove Fiat Pande i CD plejer koji su navijači skinuli kada je Spaleti stigao u klub u oktobru 2021. godine, a sve kao vid protesta protiv ovog stručnjaka.

Međutim, Spaleti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Napulj vratio dugo čekanu titulu i Napoli je ove sezone, psole 33 godine, postao prvak Italije.

As a reward for winning the title, Napoli ultras gave Luciano Spalletti the steering wheel and CD's they stole from his beloved Fiat Panda in 2021 when they were protesting him. 😂🚗

pic.twitter.com/JJBRPTaWAc

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2023

Bez obzira na to što je uzeo titulu, Spaleti napušta klub. Ima još godinu dana ugovora, ali je zamolio predsednika Aurelija De Laurentisa da mu dozvoli da uzme godinu dana odmora.

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.