Kraljevo: Trinaestogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Trinaestogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći

Do nesreće je došlo oko 17,30 časova, kada je automobil kraljevačkih registarskih oznaka, marke „fiat punto“, kojim je iz pravca Kraljeva upravljao D. A. (29) iz Kraljeva, udario u bicikl kojim se dečak, sa sporednog neasvaltiranog puta iz pravca Beranovca, uključivao na državni put.

Vozač „fiata“ je odmah zaustavio drugo vozilo i sa dečakom se prebacio u ZC „Studenica“ u Kraljevu, gde je, i pored ukazane reanimacije, dečak nakon sat vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << preminuo.

Uviđaj je izvršila zamenik Osnovnog javnog tužioca u prisustvu policijskih službenika Saobraćajne policijske ispostave iz Kraljeva.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu sat i po i bio je preusmeravan na alternativne putne pravce, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Fiat Punto

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KV: U udesu stradao dečak

Izvor: B92, 28.Okt.2013

Kraljevo -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kraljeva, od zadobijenih povreda život je izgubio 13-godišnji dečak iz Beograda, saopštila je PU Kraljeva...Nesreća se dogodila na Beranovcu kod Kraljeva, na državnom putu Kraljevo - Kruševac...Do nesreće je došlo oko 17.30 časova, kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.