Izgradnja Fiat fabrike u Sankt Petersburgu stavljena na čekanje

Izvor: Moto.rs, 02.Okt.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja Fiat fabrike u Sankt Petersburgu stavljena na čekanje

Planirano otvaranje ove fabrike je trebalo da se izvede u drugom najvećem ruskom gradu naredne godine. Međutim, italijanski proizvođač nije kontaktirao regionalno rukovodstvo cela tri meseca i nije predstavio investicioni plan, navodi zamenik gradonačelnika, Sergej Viazalov. Kompanija ima dovoljno kapaciteta u Evropi da isporučuje vozila na rusko tržište, rekaa je Viazalov, i dodao da očekuje da će doći do odlaganja ovog projekta od nekoliko godina. Sergio Marchionne...
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Izgradnja Fiat fabrike u Sankt Petersburgu stavljena na čekanje

Izvor: YU-Build.rs, 03.Okt.2012, 14:24

Fiat bi mogao da odloži izgradnju fabrike u Sankt Petersburgu, Rusija zbog prekomernih kapaciteta u Evropi, navode ruski zvaničnici. Italijanski proizvođač planira da investira 850 miliona evra u otvaranje fabrike čija bi godišnja proizvodnja trebala da bude 120.000 jedinica godišnje.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.