Izvor: AutoBlog, 24.Jul.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupacija Fiat ostvarila najveći profit u istoriji

Izvor : TanjugItalijanska mašinska grupacija Fiat je saopštila da je u drugom tromesečju ove godine ostvarila dobit od 1,13 milijardi evra, što je za oko 20 odsto više nego u istom periodu lane, što je najveći kvartalni profit u istoriji ove kompanije. Rezultat je premašio procene analitičara, a firma je time istovremeno potvrdila i dobre izglede za ovu i narednu godinu, preneo je Rojters. Sastavni deo grupacije, fabrika automobila Fiat, je povećala profit za 26 odsto, na 243 miliona evra i takođe je premašila predviđanja ekonomskih stručnjaka. Zahvaljujući tim rezultatima, akcije firme su na berzi u Milanu...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VW povećao neto dobit za 35 odsto

Izvor: B92, 24.Jul.2008

Berlin -- Najveći proizvođač automobila u Evropi Folksvagen je objavio rast zarade u drugom kvartalu ove godine od 35 odsto...Neto dobit kompanije narasla je na 1,64 milijarde evra sa 1,22 milijarde u istom razdoblju lani. Prodaja je porasla za 4,5 odsto na 29,5 milijarde evra...Izvršni direktor...

Nastavak na B92...

Gazpromnjeft povećao kvartalni profit

Izvor: EMportal, 24.Jul.2008

Ruska kompanija Gazpromnjeft, peti po veličini proizvođač i prerađivač nafte u Rusiji, saopštila je da je u prvom kvartalu ove godine povećala profit 110 odsto u odnosu na isto razdoblje lane, na 1,411 milijardi dolara.

Nastavak na EMportal...

Rekordna zarada Fiata

Izvor: EMportal, 24.Jul.2008

Italijanska mašinska grupacija Fia saopštila je da je u drugom tromesečju ove godine ostvarila dobit od 1,13 milijardi evra, što je za oko 20 odsto više nego u istom periodu lane.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.