Izvor: CrnaHronika.rs, 16.Jul.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futog: U udesu jedan mladić poginuo, drugi se bori za život

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče u Futogu, poginuo je 26-ogodišnji Dragan K. iz Veternika, dok se lekari i dalje bore za život njegovog vršnjaka Miodraga O. iz Novog Sada.Dragan je posle nesreće dovezen u Klinički centar, ali je uprkos naporima lekara preminuo. Miodrag se trenutno nalazi na intezivnoj nezi sa povredama opasnim po život.Prema informacijama Novosadske televizije, na raskrsnici Kozaračke i Ulice Carice Milice sudarili su se motocikl i fiat Doblo. Motorom je upravljao Miodrag, dok je iza njega sedeo pokojni Dragan. Motocikl je udario u zadnji desni bočni deo automobila, kojim je upravljao šezdesetogodišji Pero R. iz Futoga.
Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, jer se sumnja da nije poštovao prvenstvo prolaza. Takođe, vozač motocikla, koji je u kritičnom stanju, nije imao dozvolu za vrstu motocikla kojim je upravljao.
Izvor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.