Fijatom pijan udario lokomotivu

Izvor: Mondo, 20.Nov.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fijatom" pijan udario lokomotivu

Na pružnom prelazu u blizini Kuzmina, na pruzi Beograd - Šid, vozač "fijata" je sinoć udario lokomotivu.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Njemu je zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, određeno zadržavanje do 12 časova.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, sinoć oko 17.45 časova, na pružnom prelazu u blizini Kuzmina, na pruzi Beograd - Šid, vozač putničkog automobila "fijat" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je probio spušteni polubranik i zadnjim krajem vozila udario u lokomotivu koja je saobraćala prema Šidu. Povređenih nije bilo.

Zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti - 2,18 promila, vozaču "fijata" je određeno zadržavanje do 12 časova.

Protiv njega biće podneta prekršajna prijava nadležnom organu.

"Upozoravamo vozače da ne upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju, da voze sporije i opreznije, naročito na putevima sa pružnim prelazima", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.