Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2023, 08:05

Fijat prestaje da proizvodi sive automobile, u to ime automobil sa direktorom potopljen u narandžastu boju (VIDEO)

Italijanski proizvođač automobila Fijat prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila Stelantis, koji je vlasnik brenda.
– Fijat prestaje sa proizvodnjom sivih automobila. Odluka je doneta kako bi se ukazalo na značaj boja u životu i ima za cilj dalje jačanje Fijatovog liderstva kao brenda radosti, boja i optimizma, otelotvorujući italijanski način života i reafirmišući novu vrednost brenda ‘Dolce Vita’ – istakao je izvršni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << direktor Fijata Olivije Fransoa, prenosi Tanjug.
Paleta boja za karoserije automobila je „inspirisana italijanskim morem, suncem, zemljom i nebom“, navodi se u saopštenju.
Fransoa je dodao da kompanija želi da „inspiriše ljude da žive sa optimizmom i pozitivnošću“, što će biti jedna od misija novog električnog automobila Fijat 600e, koji će biti predstavljen 4. jula.
Inače, ova odluka simbolično je obeležena potapanjem Fijata 600e u farbu, dok je u vozilu bio Fransoa. Automobil su dovezli na trg italijanskog gradića i potom je u njega seo direktor Fijata.
Vozilo je potom podignuto kranom i uronjeno u veliki bazen prethodno napunjen narandžastom bojom.

Vlasnik Fijata imao ceo svet pod nogama, a onda mu je Bog surovo stao na put
Izvor: Tanjug

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.