Izvor: Danas, 10.Jan.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijat menja ime?

Pošto se do kraja januara okonča kompletno spajanje italijanskog Fijata i američkog Krajslera, tako nastali sedmi proizvođač automobila na svetu promeniće ime, rekao je šef Fijata Serđo Markione u intervjuu rimskoj Republici. Gde će biti sedište firme zavisiće od toga na kojoj berzi će biti njene akcije - u Milanu ili u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fijat se seli i menja ime

Izvor: B92, 11.Jan.2014, 10:48

Rim -- Do kraja januara završava se spajanje italijanskog Fijata i američkog Krajslera, a tako nastali sedmi proizvođač automobila na svetu promeniće ime,kaže Markione..Gde će biti sedište firme zavisiće od toga na kojoj berzi će biti njene akcije - u Milanu ili u Njujorku...Novonastala firma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.