“Fiat punto” sleteo u Nišavu

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Fiat punto” sleteo u Nišavu

NIŠ – Putnik u vozilu “fiat punto” M.P. (29) iz Niša nastradao je jutoros oko četiri sata nakon ponoći u ulici Vojvode Mišića u  saobraćajnoj nezgodi kada je sa puta sletelo putničko niške registracije kojim je upravljao njegov prijatelj Nišlija S.A. (33) .

Nezgoda se dogodila neposredno ispred mosta na reci Nišavi a uzrok se još uvek utvrđuje. Vozilo je sletelo s putaiI dvadesetak metara letelo niz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << obalu da bi na kraju završilo u reci.

 Pored M.P. koji je preminuo na licu mesta teške telesne povrede zadobili su vozač S. A. i M.Đ. (29) iz Niša, a lake povrede zadobio je  A.S. (29).

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Niš: Mladić poginuo u udesu

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2012

U Ulici Vojvode Mišića, neposredno ispred mosta na reci Nišavi, rano ujutro oko četiri sata, sa puta je sletelo putničko vozilo Fiat punto niške registracije kojim je upravljao S.A. (1979) iz Niša, a poginuo je putnik u vozilu M.P. (1983) iz Niša saopštila je u subotu Policijska uprava u Nišu.Teške...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.