Fiat: Kolektivni godišnji odmor

Izvor: Akter, 25.Jul.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat: Kolektivni godišnji odmor

Oko 3.500 zaposlenih u kompaniji Fiat Krajsler automobili (FCA) Srbija koristiće kolektivni godišnji odmor tokom avgusta, a "feragosto" će tradicionalno trajati tri nedelje

U avgustu će kolektivni godišnji odmor koristiti i većina od oko 1.500 zaposlenih u koperantskim fabrikama Manjeti mareli, Džonson kontrol, Sigip, PMC i HTL koje su locirane u

industrijskoj zoni Grošnica, koja se nalazi u neposrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << blizini matične fabrike.

Tokom trajanja godišnjeg odmora u fabrikama će ostati minimalan broj radnika, uglavnom onih koji će biti angažovani na remontu i održavanju postrojenja i opreme.

Prema nezvaničnim informacijama, u prvih šest meseci ove godine proizvedeno je više od 60.000 vozila, što je na nivou proizvodnje u 2014. godine.

FCA je, prema podacima Ministarstva finansija, i dalje najveći izvoznik iz Srbije, a u prvoj polovini ove godine, izvezao je vozila u vrednosti od 735 miliona evra.

Prema tim podacima kragujevačka kompanija je i najveći neto izvoznik, pošto je njen izvoz u prethodnih šest meseci bio za 245,8 miliona evra veći od uvoza.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.