Fiat Freemont

Izvor: MojAuto, 25.Jan.2011, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat Freemont

Fiat okreće novo poglavlje u svom partnerstvu sa Chrysler-om. Italijanski proizvođač se priprema da predstavi novog člana svoje rastuće porodice - SUV pod nazivom Fiat Freemont. Freemont je baziran na modelu Dodge Journey, i prvi je automobil nastao na bazi Fiat-Chrysler alijanse. Planirano je da svoj debi ima u Ženevi ove godine, dok bi prodaja mogla da krene nešto kasnije. Određenje cene još uvek je u fazi pripreme, a konkretnije detalje možemo očekivati nakon Salona u Ženevi. Freemont će se proizvoditi u fabrici u Meksiku.

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Fiat Freemont na međunarodnom salonu automobila u Ženevi - Prvi model Fiat-a u partnerstvu sa Chrysler grupom

Izvor: Economy.rs, 26.Jan.2011, 15:38

Na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Fiat će premijerno predstaviti model Fiat Freemont, prvi automobil proizveden u patnerstvu sa Chrysler grupom.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.