Fiat 500L postiže dobre rezultate

Izvor: Autorepublika.rs, 23.Jun.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat 500L postiže dobre rezultate

Prema vestima koje prenosi Tanjug, kompanija Fiat-Chrysler grupacija saopštila je danas da Fiat 500L ostvaruje odlične rezultate na evropskom tržištu. Trenutna obustava proizvodnje tog vozila u kragujevačkoj fabrici je u skladu sa planom za ovu godinu. „Uzroci ovog privremenog prekida proizvodnje usko su povezani sa usklađivanjem sa trenutnom situacijom na globalnom automobilskom tržištu. Ponovno pokretanje proizvodnje automobila ‘500L’ planirano je za 1. jul”, navedeno je u saopštenju FCA.

Prema njihovim rečima Fiat 500L ima tržisni udeo od 24.1% u svom segmentu u Evropi, odnosno 60 odsto, takođe u svom segmentu na tržištu Italije, kompanija FCA Srbija navodi da su trendovi i perspektive prodaje za različite verzije modela „Fiat 500L” u potpunosti u skladu sa planovima i ciljevima kompanije. „U drugom polugodištu 2015. godine se tradicionalno očekuje niži obim proizvodnje, zbog ‘feragosta’ – letnjeg odmora i novogodišnjih praznika”, navodi FCA Srbija. Izvor: Tanjug.rs
Pogledaj vesti o: Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.