Izvor: KGsport.info, 19.Maj.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIAT sponzor KK Radnički!

Ono što se odmah po dolasku na lidera URS-a, Mlađana Dinkića, na poziciju počasnog predsednika KK Radnički pominjalo kao mogućnost, danas je dobilo svoju potvrdu. Kompanija 'FIAT automobili Srbija' postala je sponzor košarkaškog kluba Radnički. Ugovor o sponzorstvu potpisali su generalni direktor fabrike automobila Đovani de Filipis i generalni menadžer Radničkog, Ivan Grujin. Obojica su izrazila zadovoljstvo postignutim dogovorom.
De Filipis je istakao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Radnički već postigao zapažene rezultate, ali da je cilj da sledeće sezone košarkaši napadnu najviši plasman, dok je Grujin istakao da je ugovor potpisan na godinu dana, ali da je to tek početak saradnje, ne želeći da otkriva sve detalje ugovora. Ugovor je potpisan u Skupštini grada, čemu je prisustvovao i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, koji je izjavio da se nada da će ovo sponzorstvo pomoći Radničkom da sledećih sezona konkuriše za naslov državnog prvaka, kao i da izbori pravo da se takmiči u Evropi.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao i potpis, FIAT i Radnički do pobede!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2011

Srpsko-italijanska kompanija "FIAT automobili Srbija" od danas je zvanično sponzor košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca. Ugovor između dva subjekta sklopili su direktor fabrike automobila Đovani de Filipis i predsednik Kragujevčana Ivan Grujin.

Nastavak na Sportske.net...

Potpisan ugovor o sponzorstvu KK Radnički i Fiat automobili Srbija

Izvor: Kragujevac.rs, 20.Maj.2011, 14:39

U Svečanom salonu zgrade grada danas je potpisan Ugovor o sponzorstvu između Fiat automobili Srbija i Košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.