FIAT Multipla za 7 evra dnevno

Izvor: B92, 29.Jul.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIAT Multipla za 7 evra dnevno

Kompanija Delta Automoto pripremila je specijalnu ponudu za taksiste za model FIAT Multipla 1.6 Dynamic Bipower uz finansiranje od 7 evra dnevno. Akcijska cena ovog modela iznosi 13.990 evra.



Fiat Multipla, koja je popularna u Italiji kao taksi vozilo, poseduje 6 sedišta i raspolaže prostranim prtljažnim prostorom.

Međutim, osnovna prednost ovog modela je pogon na KPG (komprimovani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prirodni gas). Potrošnja na 100 km je 5,9 kg KPG-a. Ako se uzme u obzir činjenica da je cena KPG-a oko 30% niža od cene benzina, ušteda je evidentna. Takođe, upotreba ovog goriva produžava vek trajanja motora za oko 50%.

Izduvni gasovi Multiple ne sadrže nikakve čestice, emisija kancerogenih zagađivača je minimalna, a buka je redukovana.

Specijalna Delta Automoto ponuda za taksiste obuhvata finansiranje po meri taksimetra, u iznosu od 7 evra dnevno, uz rok otplate od 7 godina.

FIAT-ove fabrike u Italiji i svetu
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.