FIAT Linea za 2012.

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIAT Linea za 2012.

Na internetu su objavljeni prvi zvanični renderi redizajniranog modela Linea za 2012. godinu.

Nakon pet godina od premijere, na tržištu će se pojaviti osvežena verzija FIAT-a Linea.

Ovaj model italijanskog proizvođača nastao je kao automobil koji je pre svega namenjen tržištima u razvoju, poput Brazila i Turske, a prethodna verzija prodavala se i u većini evropskih zemalja (uključujući i našu), kao i u Africi i Aziji.

Redizajn je obuhvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izmene na prednjem i zadnjem delu automobila. Linea će imati novu masku hladnjaka, sa naglašenim horizontalnim hromiranim lajsnama, kao i preoblikovani branik sa većim, trapezoidnim usisnikom za vazduh i restilizovanim svetlima za maglu.

Izmenjen je i oblik zadnjeg branika, koji je na svom donjem delu dobio integrisani difuzor, a redizajniran je i poklopac prtljažnika.

Pozicija zadnje registracione tablice podignuta je sa branika na poklopac prtljažnika, a i na ovom delu automobila prisutni su ukrasni hromirani detalji.

Iz FIAT-a još uvek nisu saopštili tehničke detalje nove Linee, ali očekuje se da će postojeći 1.3 litarski multijet motor imati poboljšane performanse i smanjenu potrošnju goriva, dok će u paletu motora biti uključen i 1.4 litarski MultiAir agregat koji u najjačoj verziji može da razvije 170 ks.

Pročitajte o redizajniranom modelu Punto za 2012. godinu.

Vozili smo FIAT Punto Classic 1.2 Dynamic TNG.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FIAT Linea za 2012.

Izvor: Lajk.ba, 07.Maj.2012

Na internetu su objavljeni prvi zvanični renderi redizajniranog modela Linea za 2012. godinu.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.