Čuveni agent 007 u sledećem filmu će voziti model Fiat 500

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni agent 007 u sledećem filmu će voziti model Fiat 500

James Bond ostao je bez svog Aston Martin DB5 modela na kraju Skyfall filma, a najnoviji izveštaji ukazuju na to da će čuveni agent u sledećem nastavku voziti Fiat 500, nazvan Bond 24.

Prema dostupnim informacijama, Dainel Craig će sedeti za točkom upravljača Fiat 500 modela u toku vožnje velikim brzinama ulicama Rima. Međutim, njegovo uživanje u Fiat-u neće dugo trajati, budući da je predviđeno da vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bude uništeno u blizini Vatikana. Reakcije na informaciju da će Bond voziti Fiat 500 nisu bile nimalo pozitivne, ali je veoma važno pomenuti da je reč samo o jednoj sceni. Prethodno je objavljeno da će u filmu biti korišćen veliki broj britanskih vozila, najviše Land Rover jedinica, pa neće biti nimalo neobično ako se Bond ponovo nađe za volanom Aston Martin vozila.

foto ©

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.