CARS & COFFEE: Festival na krovu Galerije

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Okt.2022, 17:16

CARS & COFFEE: Festival na krovu Galerije

Svetski poznata manifestacija Cars & Coffee, koja okuplja vlasnike i ljubitelje unikatnih automobila, biće održana na krovu Galerije u nedelju, 2. oktobra, kada će biti izloženo više od 120 četvorotočkaša.
 
Ljubitelje automobila očekuje bogata postavka vozila iz različitih epoha – od starih i retkih „fijata“ i američkih oldtajmera, sve do najnovijih superautomobila.
 
Pored izložbe na kojoj će biti prikazani automobili koji se retko viđaju na beogradskom asfaltu, posetioce očekuju besplatna kafa, simulatori vožnje, autići za najmlađe, kao i di-džej koji će muzički zaokružiti atmosferu događaja.
 
Manifestacija...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.