Alfa Romeo: 2 nova crossover/SUV-a

Izvor: B92, 12.Jul.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alfa Romeo: 2 nova crossover/SUV-a

U FIAT grupi veruju u Alfu Romeo toliko da u idućih nekoliko godina očekuju povećanje globalne prodaje sa stotinak hiljada automobila na njih čak 500.000.



Iako su nedavno preuzeli posrnuli Chrysler i tim potezom otvorili američko tržište, u FIAT-u znaju da ovakvo povećanje prodaje ne dolazi bez povećanja proizvodne game.

Upravo zato Italijani planiraju predstavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne jednog, već dva crossover/SUV vozila kako bi konkurisali najpre Audiju koji nakon modela Q5, uvodi i kompaktni Q3.

Kao platforma za izradu novih automobila Alfi će poslužiti Giuliettina C-Evo, a mediji šuškaju i o potencijalnom partnerstvu s Jeepom.

Izvor - T-Portal

Prezentacija: Alfa Romeo Giulietta

Proslava 100 godina Alfa Romea
Pogledaj vesti o: Fiat,   Alfa Romeo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.