500L bez odlaganja

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

500L bez odlaganja

Iako se u nekim medijima pojavila vest da će zbog nedostatka novca, koji prema ugovoru treba da obezbedi država Srbija, doći do odlaganja proizvodnje i prodaje modela 500L na evropskom tržištu, u kompaniji FIAT Automobili Srbija (FAS) demantovali su tu informaciju i kazali da se za sada sve odvija po planu.

Da podsetimo, prvi čovek grupacije FIAT-Chrysler, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Serđo Markione (Sergio Marchionne), najavio je u aprilu, prilikom otvaranja fabrike u Kragujevcu, da će prodaja modela 500L u Evropi početi na jesen, odnosno u poslednjem kvartalu 2012. godine.

Iz kompanije FIAT Automobili Srbija u četvrtak 7. juna potvrdili su da njihovi planovi u vezi sa prezentacijom tog modela ostaju nepromenjeni.

FIAT 500L zvanično je predstavljen na sajmu automobila u Ženevi, u martu 2012, a u kompaniji FAS saznali smo da će se međunarodna novinarska prezentacija ovog automobila održati 4. jula u Torinu.

Pročitajte o svetskoj premijeri FIATa 500L na sajmu automobila u Ženevi.

Saznajte više o dizajnerskom konceptu modela 500L.
Pogledaj vesti o: Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.