VERKO STEVANOVIĆ ZAMALO POGINUO!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2011, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERKO STEVANOVIĆ ZAMALO POGINUO!

KRAGUJEVAC - Dobio po nosu! Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak po podne u Kragujevcu.

KRAGUJEVAC - Dobio po nosu!

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak po podne u Kragujevcu.

On se službenim automobilom "punto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ", koji je u vlasništvu gradske uprave, vraćao iz obilaska gradilišta u ulici Devetog maja, u naselju Beloševac, kad se desio ovaj peh.

Zbog pucanja poluosovine nije mogao da zaustavi automobil, već je naglo sleteo s kolovoza u jarak! Od jakog udarca počela je da mu curi krv iz nosa, pukla mu je i donja usna, pa su lekari u Kliničkom centru u Kragujevcu konstatovali lakše povrede.

- Bilo je neprijatno, ali najvažnije je da se sve srećno završilo. Osećam se dobro i, evo, na poslu sam, obavljam redovne dužnosti - kaže Stevanović.

Zanimljivo je da je Stevanović sam upravljao "puntom". On se sutradan sastao i s ambasadorom Francuske, ali se susret odigrao iza zatvorenih vrata, bez prisustva medija, pošto gradonačelnik nije za "slikanje" zbog vidljivih povreda. Zbog ove nezgode njegov kabinet je otkazao i gostovanje na lokalnoj televiziji.

(B. V.)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.