Tri osobe stradale u saobraćajnoj nesreći kod Inđije

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe stradale u saobraćajnoj nesreći kod Inđije

U sudaru dva automobila koji se večeras dogodio u Paćanovcima kod Inđije tri osobe izgubile su život U sudaru dva automobila koji se večeras dogodio u Paćanovcima kod Inđije tri osobe izgubile su život, javlja RTS. Do nesreće je doslo oko 20.30, na drzavnom putu drugog A reda Inđija - Sremski Karlovci. Sudarila su se dva vozila, "fijat punto" i "folksvagen pasat", pri cemu su tri osobe su na licu mesta preminule. Saobracaj je obustavljen u oba smera, a uviđaj je u toku, navodi RTS.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe stradale u saobraćajnoj nesreći kod Inđije, među njima i sveštenik

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2017, 01:25

U sudaru dva putnička vozila na putnom pravcu Inđija-Sremski Karlovci, kod naselja Banstol, oko 20 i 30 časova, poginule su tri osobe, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici INĐIJA- U sudaru dva putnička vozila na putnom pravcu Inđija- Sremski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.