Rusi reklamiraju svingerski raj u Rovinju

Izvor: Blic, 25.Apr.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi reklamiraju "svingerski raj" u Rovinju

Svetski mediji preneli su kako ruska kompanija "FajnLajn" otvara prvi bič bar za svingere na plaži u Rovinju. Kako je najvaljeno, "FajnLajn" će se nalaziti na plaži između dva brda Monena i Punta Križe, i prostiraće se na preko 5.000 kvadratnih metara.

Ova plaža je poznata još od 70-ih godina i okarakterisana je kao vrlo tolerantno mesto za aktivnost nudista. Iako grad Rovinj uveliko pobija ove tračeve, ruska kompanija na svome sajtu već reklamira kafić za predstojeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezonu uz moto "Samo za odrasle, odevanje neobavezno".

Monena je prozvana rajem za homoseksualce i svingere otkako su se oni preselili sa ostvra Maškin nakon velike bure, koja je sravnila to ostrvo. Tadašnji ugostitelji okarakterisali su posetioce kao "galantne klijente, veoma ljubazne, koji su uvek ostavljali dobar bakšiš i koji su uvek dobrodošli".

Veoma loš glas prati ovo ostrvo, jer je u prošlosti bilo zabeleženo i nekoliko slučajeva prostitucije, o čemu je svedočio jedan nemački državljanin, koji je dobio batine kada je pokušao da istera sa svog imanja nekoliko raskalašnih muških parova.

Da li su u pitanju neprovereni tračevi ili ipak istina, znaće se verovatno kroz koji mesec, kada počne sezona koju dugo najavljuju ruski investitori.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi reklamiraju "svingerski raj" u Rovinju

Izvor: Dzungla.org, 25.Apr.2013

Svetski mediji preneli su kako ruska kompanija „FajnLajn“ otvara prvi bič bar za svingere na plaži u Rovinju. Kako je najvaljeno, „FajnLajn“ će se nalaziti na plaži između dva brda Monena i Punta Križe, i prostiraće se na preko 5.000 kvadratnih metara.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.