Rasprodat kontigent od 650 subvencionisanih punta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2009, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodat kontigent od 650 subvencionisanih "punta"

KRAGUJEVAC - Danas do 11 časova Zastava je rasprodala ceo kontingent od 650 automobila "zastava 10" koji je u ponedeljak pušten u prodaju, izjavio je FoNetu generalni direktor Grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević.

On je naglasio da je kontingent rasprodat u rekordnom roku i da su dilerske kuće već počele da primaju rezervacije za kupovinu punta, čija će proizvodnja početi u martu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Radojević je ocenio da je rekordna prodaja "zastave 10" ostvarena zahvaljujući povoljnim kreditnim uslovima i visokom kvalitetu tog vozila.

Banke u Srbiji juče su uz pomoć države počele da odobravaju kredite građanima i privredi u okviru programa za suzbijanje krize.

Za osnovni model "punta", odnosno "zastave 10", koji podrazumeva benzinski motor i standard euro 4 cena je 6.999 evra sa porezom na dodatu vrednost, a rata iznosi 97 evra uz rok otplate od sedam godina i 130 evra uz rok otplate od pet godina.

Radojević je rekao da cena Fiatovog automobila proizvedenog u Kragujevcu predstavlja glavni adut za prodor na tržišta zemalja u regionu ali i za izvoz u druge delove Evrope i sveta.

Očekujemo da će proizvodnja u našoj fabrici biti jeftinija nego u Italiji i to će biti jedna od naših prednosti za prodaju na okolnim tržištima u regionu, ali i u drugim delovima Evrope i sveta, rekao je Radojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.