Pucnjava u centru Beograda

Izvor: Studio B, 11.Okt.2011, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Beograda

Posle svađe oko saobraćajnih propisa u centru Beograda, jedan vozač automobila ranio drugog.

Mladić M. Đ. (24) povređen je danas oko 14.30 sati kada je na kombi u kojem se nalazio pucao vozač crnog "fijat punta". Pucnjavi je prethodila svađa vozača oko saobraćajnih propisa. Povređeni mladić je u trenutku pucnjave bio na mestu suvozača i ranjen je u desnu potkolenicu.

Dvojica vozača posvađali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su se kada je vozač kombija S. D. (25) "isekao" vozača "punta" na semaforu u blizini ugla Skadarske ulice i Bulevara despota Stefana.

Vozač "punta" je izašao potom iz vozila i otvorio vatru na kombi kojim je upravljao S. D, a M. Đ. je bio na suvozačevom mestu i tom prilikom je ranjen u desnu potkolenicu.

Posle pucnjave, vozač "punta" u kome su se nalazili još jedan mladić i devojka pobegao je ka Kalemegdanu.

Vozač i pogođeni mladić pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Povređeni mladić prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Policija traga za vozačem crnog "fijata punto".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.