Povrijeđen u sudaru voza i automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđen u sudaru voza i automobila

KAKANJ - Putnički brzi voz na relaciji Doboj - Sarajevo jutros se sudario s automobilom na pružnom prelazu u blizini Kaknja, a lakše je povrijeđen vozač automobila, potvrđeno je u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona /ZDK/.

Nezgoda se dogodila u 6.05, a vozač koji je upravljao automobilom marke fijat punto zadobio je lakše tjelesne povrede. Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta, javio je portal Klix. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Saobraćaj je na ovoj relaciji bio obustavljen do 8.27.

Pripadnici MUP-a ZDK obavili su uviđaj, a u Dežurnom operativnom centru kažu da je uzrok nesreće, najvjerovatnije, nepažnja vozača.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vozač koji je pregazio pješaka, pa pobjegao, pušten na slobodu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015

ZENICA - Vozač J.V. koji je u Zenici u noći sa petka na subotu u ulici Školska automobilom pregazio 27-ogodišnjeg Zeničanina I.A, nanijevši mu teške povrede, jutros je pušten na slobodu...J.V. je nakon saobraćajne nesreće, koja se dogodila u noći sa petka na subotu, pobjegao sa mjesta događaja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.