Povređeni u sudaru sa policajcima

Izvor: Blic, Beta, 30.Nov.2009, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u sudaru sa policajcima

Devojke S. H. (30) i L. Ž. (33) lakše su povređene juče u 17 časova ispred „Ateljea 212” u Svetogorskoj ulici, kada je na njihov „fijat punto” kojim je upravljala S. H. naletelo policijsko vozilo, čiji je vozač Đ. J. (28) pokušao da pretekne kolonu, jer je, prema nezvaničnim saznanjima, žurio na asistenciju u Bulevar despota Stefana.

U nezgodi su lakše povrede zadobili i Đ. J. i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegov kolega iz patrole A. P.

Vozač policijskog vozila je, kako su izjavili prolaznici, vozio brzo, a rotacija nije bila uključena. Ispred „Ateljea” bila je kolona vozila koja je čekala da se upali zeleno svetlo na semaforu. „Punto” kojim je upravljala S. H. bio je u koloni i ona je dala znak za skretanje ulevo ka garažu na suprotnoj strani ulici. U trenutku kada je kretala ulevo, na „punto” je naletelo patrolno vozilo, čiji vozač je pokušao da pretekne kolonu u nameri da što pre stigne na asistenciju. Od siline udara „punto” u kome su bile devojke odbačen je na trotoar i tom prilikom oštećeno je troje parkiranih vozila.

Povređene devojke S. H. i L. Ž. prevezene su u Urgentni centar, a vozač patrolnog vozila Đ. J. i njegov kolega A. P. na Ortopedsku kliniku na Banjicu. Niko od povređenih, prema saznanjima „Blica”, nije u životnoj opasnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudar „punta” i policijskog „pežoa” – četvoro povređenih

Izvor: Politika, 01.Dec.2009, 02:05

„Fijat punto” i policijski automobil „pežo 307” sudarili su se juče oko 17 časova u Svetogorskoj ulici, ispred Ateljea 212. Povređena su dvojica pripadnika MUP-a – J.Đ. (28), koji je upravljao službenim vozilom, i njegov kolega A.P. (30), kao i dve ženske osobe –...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.