POLICAJAC POVREĐEN U UDESU

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC POVREĐEN U UDESU

Milan V. (29), radnik MUP Srbije, povređen kad je vozač „audija“ s parkinga u Takovskoj preko pune linije pokušao da se uključi u saobraćaj

Policajac Milan V. (29) povređen je u saobraćajnoj nesreći u Takovskoj ulici kod broja 52. Nezgoda se dogodila kad je vozač „audija" s parkinga prešao preko pune linije pokušavajući da se uključi u saobraćaj i udario u službeni auto MUP „fijat punto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ". „Audi" je s bočne strane udario u „punto", u koji se potom otpozadi zakucala „zastava 10".

- Službeni automobil kretao se Takovskom ka Cvijićevoj ulici dok je na semaforu bilo zeleno svetlo. „Audi" je nepropisno pokušao da se uključi u saobraćaj. Mislio je da će uspeti da prođe bez posledica, ali policajac ga nije video, pa je došlo do sudara. Potom je „zastava 10", koja se kretala istom trakom kao i „fijat punto", naletela na vozilo MUP - priča naš izvor.

Prema rečima očevidaca, pri udesu se čuo strahovit udarac, a policajac od bolova nije mogao da izađe iz kola.

- Vozač „audija" je, videvši šta je uradio, izašao iz kola i uhvatio se za glavu. Policajac nije smeo da se pomera do dolaska lekara Hitne pomoći - priča očevidac.

Milan V. je s kontuzijom leve potkolenice i hematomom prevezen na ortopediju na Banjici.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.