Ana Bebić slupala auto!

Izvor: Poznati.info, 09.Jul.2012, 05:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bebić slupala auto!

U poslednje vreme domaća estrada očigledno ima problema s vožnjom, pa se tako na listi onih koji su imali nezgodu našla i mlada pevačica Ana Bebić. Ona, na svu sreću, nije završila s povredama, jer je samo iščukala svog četvorotočkaša.

- Ana je bila nemarna u vožnji i svog „punta“ malo više iščukala. Nisu to bili veliki udesi, ali dovoljno da je šteta na autu velika. Kada se nakupi, srediće automobil – priča za „Alo!“ dobro obavešten >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izvor i dodaje da je Bebićeva najsigurnija kada njen dečko Filip Miletić vozi.

- Trebalo bi ona da se drži njega i bude suvozač uvek. Ne kažem da loše vozi, ali s obzirom na to koliko puta je imala problema s autom, bolje da se drži Filipa, on je iskusniji i bolji vozač – zavšava naš izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Anom, ali ona nije bila dostupna za komentar, dok nam je njen partner Filip Miletić potvrdio da joj automobil jeste izlupan.

- Ništa strašno. Malo je čukala auto u vožnji i srediće to. Nikakav veći udes nije u pitanju – rekao je Filip za „Alo!“.

Poznata pevačica imala je problema sa ovim automobilom još pre dve godine, kada su joj nepoznati počinioci uništili automobil zbog toga što auto vozi s dubrovačkim tablicama. Tada su joj razbijena sva stakla. Slučaj je prijavila policiji, ali i sada nije poznato da li su nadležni organi našli one koji su joj uništili auto.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Bebić slupala auto!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2012

U poslednje vreme domaća estrada očigledno ima problema s vožnjom, pa se tako na listi onih koji su imali nezgodu našla i mlada pevačica Ana Bebić. Ona, na svu sreću, nije završila s povredama, jer je samo iščukala svog četvorotočkaša...- Ana je bila nemarna u vožnji i svog “punta“...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.