KOLIMA PREŠLA NA SUPROTNU STRANU I PODLETELA POD KAMION: Užasna nesreća kod Valjeva, nesrećnoj ženi nije bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 19:26

KOLIMA PREŠLA NA SUPROTNU STRANU I PODLETELA POD KAMION: Užasna nesreća kod Valjeva, nesrećnoj ženi nije bilo spasa

Žena je poginula na mestu

U Kozličiću kod Valjeva, u subotu popodne, poginula je V. M. (52) iz Uba, kada je svojim "puntom", kojim se kretala iz pravca Šapca, prešla na suprotnu traku i podletela pod kamion.

Vozač kamiona, da bi izbegao sudar, pokušao je da pređe na suprotnu stranu kolovoza, ali se "punto", međutim, iznenada vratio u svoju traku i direktno podleteo pod teretnjak.

Prednji levi deo automobila potpuno je smrskan u sudaru. Istraga treba da utvrdi razloge zbog kojih je automobil iznenada prešao na suprotnu stranu puta Valjevo – Šabac.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žena poginula u sudaru kod Valjeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021

U Kozličiću kod Valjeva danas popodne u sudaru je poginula V. M. (52) iz Uba...Ona je svojim vozilom kojim se kretala iz pravca Šapca prešla na suprotnu traku i podletela pod kamion, javljaju "Novosti"...Vozač kamiona, da bi izbegao sudar, pokušao je da pređe na suprotnu stranu kolovoza, ali se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.