Jutros poginuo vozač kod Rafinerije

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Okt.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros poginuo vozač kod Rafinerije

Vozač automobila marke „punto” V. R. (1983) iz Starčeva poginuo je u direktnom sudaru sa autobusom koji se dogodio jutros u 8.20 kod Rafinerije.

Jedan očevidac ove nesreće izjavio je da se neposredno pre udesa nastradali vozač čudno ponašao i da je automobil kojim je upravljao išao levo-desno po putu.

– Vozač autobusa je to video i učinio je sve kako bi ga izbegao, ali to je bilo nemoguće. „>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << href="http://www.vesti.rs/Fiat-Punto/" class="contenturl">Punto” je prešao u njegovu traku i sudar je bio neminovan. Da sve bude strašnije, autobus je vukao automobil desetak metara – izjavio je on.

Kako smo saznali u službi Hitne pomoći, u ovom udesu lakše je povređeno i ugruvano četvoro putnika iz autobusa. Nakon izvršenog uviđaja obaviće se obdukcija tela poginulog vozača da bi se utvrdilo zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.