Iz svatova u smrt

Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz svatova u smrt

ŠABAC - Dvojica mladića iz Beograda poginula su juče na magistralnom putu Obrenovac-Šabac u koloni svatova koja pošla u Šabac po mladu.

Nesreća se dogodila u selu Orid kada je "fijat punto", koji je bio u svatovskoj koloni, podleteo pod kamion "man" sa prikolicom, takođe beogradskih registarskih oznaka. Život su izgubili vozač i suvozač u "puntu".

Pet automobila krenulo je iz Beograda sa mladoženjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ivanom Đurićem po mladu Ivanu Karadarević, rođenu sestru voditelja RTS Igora Karadarevića, koja živi u Šapcu. Venčanje je bilo zakazano u crkvi svetih apostola Petra i Pavla, a potom je trebalo da svatovi iz Šapca krenu u Borču, gde je bilo zakazano veliko veselje.

- Poginuli su Marko Bogdanović, mladoženjin brat od ujaka, koji je trebalo da bude dever na svadbi, i njihov najbolji drug Đorđe. Moja sestra Ivana bila je u venčanici i sa nestrpljenjem je očekivala dolazak svatova. Sve je bilo je pripremljeno za ovaj, za našu porodicu najsrećniji događaj. Venci i baloni ispred ulaznih vrata, gelender okićen divnim ukrasima. A onda sam samo čuo kako je Ivana vrisnula. Pridržali smo je da ne padne. Upravo tada joj je rečeno da su Marko i Đole poginuli - rekao je Igor Karadarević.

Veselje je otkazano, a mladenci i familija vratili su se u Beograd, kako bi umesto na svadbu išli na sahranu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.