I ove nedelje tri „fijat punta!

Izvor: Press, 13.Dec.2010, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove nedelje tri „fijat punta"!

U velikoj nagradnoj igri „Super Press" prošle nedelje izvučen je samo jedan „puntić", preostala dva „selimo" u ovu nedelju, tako da je u narednih sedam dana trostruka šansa za auto
Kad neće, onda stvarno neće! Naši čitaoci ponovo nisu uspeli da u „Super Pressu" pronađu sva tri „fijat punta". Prošle nedelje je samo jedan čitalac imao sreće da izvuče automobil, tako da smo preostala dva „preselili" u ovu nedelju. Znači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ovo nedelje opet delimo po tri ganc nova automobila.
Nadamo se, naši dragi čitaoci, da ćete ove nedelje biti srećne ruke, jer u narednih sedam dana imate trostruku šansu za dobitak. Pored tri „puntića" u igri su i vaučeri od po 10.000 dinara za kupovinu u „Maksiju" i superpremija - kuća po sistemu ključ u ruke.
Do danas u „Super Pressu" odlepljeno je čak sedam dobitnih kupona ispod kojih se krio „fijat punto". Prvi auto dobio je Vladimir Jevtović (43), otpravnik vozova iz Beograda, drugog je odvezla Jovana Rebić (23), diplomirani filolog iz Sremske Kamenice, treći „puntić" je u dvorištu Slobodana Gavrilovića (38), programera iz Gornjeg Milanovca. Četvrti „puntić" je osvojila Nela Bošković (40), ekonomista iz Pirota, petog Željko Perović (40), ekonomista iz Beograda, šestog Dragoljub Terzić (53), službenik iz Valjeva, dok će sedmog po redu narednog petka za Novi Pazar „oterati" Adnan Ukić (31), električar iz Novog Pazara.

Pridružite se i vi našim dobitnicima. Ne oklevajte, kupite Press i osvojite automobil. Ako i ne budete imali sreće da dobijete auto, tu su „utešne" nagrade.
Kao što znate, u igri „Super Press" nagradni fond je veći nego ikad. U ovom kolu čitaocima svakog dana delimo vaučere od po 10.000 dinara za kupovinu u „Maksiju". Svake nedelje neko od čitalaca dobija novi automobil „fijat punto", a ove nedelje delimo čak tri automobila. Najvećeg srećnika očekuje i super superpremija - nova KUĆA po sistemu ključ u ruke! Obraduj sebe i svoju porodicu. „Odlepi" i ti, osvoji vrednu nagradu!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.