I ove nedelje dva „punta!

Izvor: Press, 22.Nov.2010, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove nedelje dva „punta"!

U „Super Pressu" Dubravka Ilić iz Kraljeva i Tijana Đorđević iz Paraćina osvojile „Maksi" vaučere. Ove nedelje ponovo delimo dva nova „fijat punta"!
U Pressu se ove nedelje ponovo kriju dva nova „fijata punta"! Prošle nedelje je, naime, samo Beograđanin Željko Perović pronašao jedan od dva dobitna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kupona na kojem su se nalazili „puntići", pa zato ovaj drugi „selimo" u ovu nedelju. Šansa za dobitak je zato ponovo duplo veća.
Ne oklevajte, dakle, već kupite Press i osvojite automobil. Ako i ne budete imali sreće da dobijete auto, tu su „utešne" nagrade. Svakog dana delimo vaučere od po 10.000 dinara za kupovinu u „Maksiju". Takvu sreću imale su u petak i subotu naši verni čitaoci Dubravka Ilić (38), radnik MUP-a Srbije i Tijana Đorđević (26), trgovac iz Paraćina. One su osvojile vaučere u vrednosti od po 10.000 dinara za kupovinu u „Maksi" supermarketima.
Dubravka Ilić kaže da je prvi put osvojila nešto u nagradnoj igri
- Presrećna sam zbog toga. Press sam kupila kada sam krenula na posao. Moje kolege i ja pročitali smo cele novine, a na kupon smo skroz zaboravili. Tek kada smo krenuli kući, setila sam se da otvorim kupon. Nagrada je i mene i kolege obradovala i iznenadila. Prvo što ću kupiti u „Maksiju" su slatkiši i sokovi za moje kolege, a tek posle će doći na red svakodnevne namirnice za kuću - kaže Dubravka Ilić.
I Tijana Đorđević uskoro kreće put „Maksija".
- Jedva čekam tu kupovinu. Lagano ću ići od police do police i birati namirnice. Sada se nadam jednom „fijatu" ili još bolje, novoj kući - priča Tijana Đorđević.
Kao što znate, u igri „Super Press" nagradni fond je veći nego ikad. U ovom kolu čitaocima svakog dana delimo vaučere od po 10.000 dinara za kupovinu u „Maksiju", a svake nedelje neko od čitalaca dobija novi automobil „fijat punto"! Najvećeg srećnika očekuje i super superpremija - nova KUĆA po sistemu ključ u ruke!
Obraduj sebe i svoju porodicu. „Odlepi" i ti, osvoji vrednu nagradu!

Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.