Fiatovi automobili sve više na meti lopova u Beogradu

Izvor: AutoBlog, 17.Sep.2012, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiatovi automobili sve više na meti lopova u Beogradu

Kako piše Tanjug, na meti lopova u Beogradu sve više su "Fijatovi" automobili, posebno "fijat punto", jer ih građani sve ćešće voze i najtraženiji na "tržištu" su delovi za njih. "Zastavin" program, odnosno "jugo", došao je u drugi plan u odnosu na "Fijatova" vozila, pa je "fijat punto" najkradenije vozilo u Beogradu, rekao je za televiziju B92 Borislav Kovačević iz Odseka za suzbijanje delikata na motornim vozilima. Prema njegovim rečima, u avgustu je zabeleženo devet krađa "punta" od ukupno ukradenih 58 vozila. Pored "Fijata", na meti lopova najviše su vozila "Folksvagena" i "Renoa". Kradu se...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Da li znate koji automobil se najviše krade u Beogradu?

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2012, 01:24

Na meti lopova u Beogradu sve više su "Fijatovi" automobili, posebno "fiat punto". Pored "Fijata", na meti lopova najviše su vozila "Folksvagena" i "Renoa".

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.