Evo Punto kreće put Indije

Izvor: Autoportal.rs, 07.Avg.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Evo Punto" kreće put Indije

Italijanski proizvođač automobila očajnički pokušava da izađe iz evropskih okvira i nakon što su tržište Sjedinjenih Američkih Država napali modelom 500L sada je na red došla jedna azijska zemlja za koju se sprema redizajnirana verzjia postojećeg modela.

Fiat će u Indiji početi sa prodajom redizajnirane verzije modela "Punto" koji će se prodavata kao model iz 2015. a koji će pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << imena po kojem je svima poznat za ovo tržište nositi i dodatak "Evo". Evo koje su izmene načinjena na ovom modelu koji se na našem tržištu nalazi već devet godina.

Tu su pre svega novi farovi koji Indicima obećavaju "novi pogled u svet", kako stoji u zvaničnoj brošuri. Prednje rešetke imaju sportski izgled ali nažalost ostatak šasije je pomalo hladan i nemaštovit.

Što se unutrašnjosti tiče tu nema nekih velikih iznenađenja niti bitnih promena. Većina stvari je na mestima na kojim je bila i do sada, samo je ponuda obogaćena novom kombinacijama boja koje se nudi.

Kada je reč o motoru, kupci će moći da biraju između četiri različita modela agregata. Najmanji je benzinac zapremine 1.2 litara sa 68 konjskih snaga, a drugi benzinski agregat je zapremine 1.4 litara i raspolaže snagom od 90 konja. Od dizelaša tu je MultiJet turbo-dizel zapremine 1.3 litara, koji se nudi u varijanti od 76 i 93 konjske snage.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.