Bomba za “Pink Pantera”

Izvor: OkRadio.rs, 23.Dec.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba za “Pink Pantera”

Bomba koja je prošle nedelje pronađena u Nišu, bila je ostavljena pored sutomobila supruge Mladena Lazarevića, za koga se sumnja da je član bande “Pink Panter”. Bomba je pronađena pored parkiranog automobila “punto”, ali je prema pisanju “Blica” bila prikačena za “Mercedes”, sa koga je otpala.   Da podsetimo, bomba je bikla prikačena za mobilni telofon, a primetili su je građani koji su tuda prolazili.   Džip je u vlasništvu Bojane Lazarević, supruge Mladena Lazarevića (33), a ovaj bračni par se sumnjiči da je 2007. godine učestvovao u spektakularnoj pljački dijamanata u Dubaiju. Mladen je ranije bio na poternici Interpola, dok se Bojana nalazi na...
Pogledaj vesti o: Fiat Punto,   Mercedes Benz

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bomba za člana bande “Pink Panter”

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2013

Vozilo pored kojeg je, prošlog utorka, u Nišu pronađena bomba, u vlasništvu je supruge Mladena Lazarevića, za koga se sumnja da je član bande “Pink Panter”.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.