Zelenskog razvalili: Šest roleksa, pet ferarija, četiri zamka, tri privatna aviona...

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 13:14

Zelenskog "razvalili": Šest roleksa, pet ferarija, četiri zamka, tri privatna aviona...

Ukrajinski predsednik našao se na meti kritika zbog načina na koji je bio obučen kada se sreo sa švedskim kraljem i kraljicom.

Volodimir Zelenski je i tada, kao i od prvog dana invazije na Ukrajinu, imao pantalone sa džepovima sa strane, maslinastozelenu majicu i vojničke čizme.

Ovakav modni odabir naišao je kritike korisnike društvenih mreža koji su se upitali ima li Zelenski ikakve druge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odeće, osim svojih prepoznatljivih zelenih majica.

Korisnici društvenih mreža su tako naveli da bi takva garderoba bila primerena da se Zelenski nalazi na ratištu sa svojim borcima, a ne zvaničnoj poseti kraljevskoj porodici za koju postoji jasan protokol.

"On ima sedam vila u inostranstvu, šest 'roleks' satova, pet ferarija, četiri zamka, tri privatna aviona, dve hrpe zlata i jedan beskrajni cevovod od vašeg poreza na prihod", ironično je dodao korisnik pod imenom "Dejl foks njuz".

Jedan od korisnika posavetovao je Zelenskog da bi mogao da nosi odela, dok se drugi upitao da li bi ukrajinski predsednik mogao da se bar potrudi da od novca koji mu svet šalje "pokuša da izgleda kao profesionalac".

"Majica i čizme su tu da ljudi veruju da je on ratnik, a on se zapravo krije u mračnom bunkeru i nikada nije video pravu cenu vojnog sukoba koji je pokrenuo", podelio je svoje mišljenje jedan tviteraš, dok je drugi rekao da bi Zelenski morao naći vremena da se normalno oblači, i otkrio mu – najveću istinu – da on "nije vojnik", prenosi Raša tudej Balkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.