Zbog monstruoznih izjava Atina Ferari izbačena iz “Parova”! (video)

Izvor: Svet, 13.Maj.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog monstruoznih izjava Atina Ferari izbačena iz “Parova”! (video)

Zbog neprimerenih izjava i strašnog vređanja iza kojeg ne stoji ni produkcija niti televizija Happy, Atina Ferari je izbačena iz rijalitija “Parovi”. Atina je izrekla monstruozne stvari za koje su svi ostali bez reči, te je produkcija reagovala najstrožije moguće i izbacila je iz vile “Parova”.
Poštujući bol porodice, na račun čijeg preminulog člana je Atina imala veoma teške i loše reči, redakcija neće navoditi imena.
Ovo je isto učinila i produkcija pomenutog rijalitija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog monstruoznih izjava Atina Ferari izbačena iz “Parova”! (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015

Zbog neprimerenih izjava i strašnog vređanja iza kojeg ne stoji ni produkcija niti televizija Happy, Atina Ferari je izbačena iz rijalitija “Parovi”. Atina je izrekla monstruozne stvari za koje su svi ostali bez reči, te je produkcija reagovala najstrožije moguće i izbacila je iz vile “Parova”...Poštujući...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.